YEŞİL ÇAY EKSTRAKTI

Çay bitkisi dünyada özellikle ılıman iklimin görüldüğü bol yağış alan ve nemli yerlerde tarımı yapılan önemli bir endüstri bitkisidir.

  • İçecek Aroma
    Krem, serum, şampuan, nemlendirici, cilt bakım yağı
  • Gıda Takviyeleri
    Çay, aroma
  • Bitkisel İlaç
    Tablet, pastil, toz
  • Temizlik
    Metabolizmayı hızlanmasını ve depolanan yağın kolay yakılması

  • Etken Maddeler

    epigallokateşin-3-gallat, (-) -epigallokateşin ve epikateşin-3-0-gallat


Çay bitkisi dünyada özellikle ılıman iklimin görüldüğü bol yağış alan ve nemli yerlerde tarımı yapılan önemli bir endüstri bitkisidir. Bitki herdem yeşil, yaz başlarından itibaren yeni sürgün ve yapraklar oluşturan ve yaz sonuna kadar birkaç defa hasat edilen bir bitkidir.

Çay bitkisi antioksidanlar, flavonoidler ve polifenoller dahil olmak üzere çeşitli faydalı bileşikler içerir. Yaprakları esas olarak her türlü çayı hazırlamak için kullanılır. Bunlar arasında yeşil ve siyah çay en yaygın olanıdır. Yapraklarda uçucu yağ bulunmaktadır. Yapraklar 0.09% ile 0.63% arasında uçucu yağ içermektedir. Uçucu yağın başlıca bileşenleri β-pinen (%51,2) ve α-pinen (%30,2)’dir.

Diğer Moleküller: -epigallokateşin-3-gallat, (-) -epigallokateşin ve epikateşin-3-0-gallat

Yüksek Kaliteli Ekstratlar Önerileri
KEKİK EKSTRAKTI

KEKİK EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
BÖĞÜRTLEN YAPRAĞI EKSTRAKTI

BÖĞÜRTLEN YAPRAĞI EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
PORTAKAL KABUĞU EKSTRAKTI

PORTAKAL KABUĞU EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
HİNDİSTAN CEVİZİ EKSTRAKTI

HİNDİSTAN CEVİZİ EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin