bg

ARDIÇ EKSTRAKTI

Ardıç ( Juniperus communis ) yağı, doğrudan koku harmanlamasında kullanılacak biyoaktif bileşiklerin kaynağı olarak bilinen önemli bir doğal üründür.

  • Gıda Takviyeleri
    Parfüm, şampuan, ruj, fondöten, maskara, allık ve yüz pudrası, saç bakım ürünleri
  • İçecek Aroma
    Meyve, baharat, turşu, konserve
  • Bitkisel İlaç
    Şurup, tatlandırıcı, garnitür, kokteyl,
  • Temizlik
    artrit, kas/eklem ağrıları, gut ve nevraljide topikal tedavisinde, mide rahatsızlığı, bağırsak gazı (şişkinlik), mide yanması, şişkinlik ve iştah kaybının yanı sıra gastrointestinal (GI) enfeksiyonlar ve bağırsak solucanları gibi sindirim problemlerinde kullanılır

  • Etken Maddeler

    δ-3-karen, α-pinen, β-pinen, sabinen, β-phellandrene, myrcene, limonen ve d-germacrene


Ardıç ağacı ormanlık alanlarda yayılış gösteren yaklaşık 10 m ye kadar boylanabilen, herdem yeşil ağaçları içermektedir. Ardıç bitkisinde oluşan meyveler aromatik kokuları ve kahverengi renkleri ile belirgindir.

Ardıç ( Juniperus communis ) yağı, doğrudan koku harmanlamasında kullanılacak biyoaktif bileşiklerin kaynağı olarak bilinen önemli bir doğal üründür. Uçucu yağ oranı %0.5-2.5 arasında değişmekte olup uçucu yap bileşenleri monoterpen hidrokarbonlar α-pinen (%51,4), mirsen (%8,3), sabinen (%5,8), limonen (%5,1) ve β-pinen (%5,0)’den oluşmaktadır.

Diğer Moleküller: δ-3-karen, α-pinen, β-pinen, sabinen, β-phellandrene, myrcene, limonen ve d-germacrene

Yüksek Kaliteli Ekstratlar Önerileri
NANE EKSTRAKTI

NANE EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
PELİN OTU EKSTRAKTI

PELİN OTU EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
YOĞURT OTU EKSTRAKTI

YOĞURT OTU EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin
PANCAR EKSTRAKTI

PANCAR EKSTRAKTI

Daha Fazla Bilgi Edinin