ORGANİK ANTI-AGING KOMPLEKS
Ölmez Çiçeği (Helichrysum italicum) , İzmir Kekiği Bitkisi (...
Ardıç ağacı ormanlık alanlarda yayılış gösteren yaklaşık 10 m ye kadar boylanabilen, herdem yeşil ağaçları içermektedir. Ardıç bitkisinde oluşan meyveler aromatik kokuları ve kahverengi renkleri ile belirgindir.
Ardıç ( Juniperus communis ) yağı, doğrudan koku harmanlamasında kullanılacak biyoaktif bileşiklerin kaynağı olarak bilinen önemli bir doğal üründür. Uçucu yağ oranı %0.5-2.5 arasında değişmekte olup uçucu yap bileşenleri monoterpen hidrokarbonlar α-pinen (%51,4), mirsen (%8,3), sabinen (%5,8), limonen (%5,1) ve β-pinen (%5,0)’den oluşmaktadır.
Diğer Moleküller: δ-3-karen, α-pinen, β-pinen, sabinen, β-phellandrene, myrcene, limonen ve d-germacrene